Velkommen til Norges aller største bransjetreff for undervisningssektoren! Aldri før har så mange leverandører til undervisningssektoren vært samlet under et tak, og 1-3 november er det derfor duket for Norges størst bransjetreff for undervisningssektoren noen gang.

Vi tør påstå at alle med interesse for skole og undervisning vil ha stor glede av å besøke messen for et unikt innblikk i morgendagens skole. Her finnes en rekke spennende produkter og hallen er full av inspirasjon og gode ideer å ta med seg inn i undervisningshverdagen.  Fra vår rikholdige utstilleroversikt kan nevnes 3D printing, VR-teknologi, bruk av terapihund i skolen, utendørsleker, pedagogiske nyvinninger innenfor lese og skriveopplæring, audio- visuelt utstyr, spennende museer, nasjonale sentere i undervisningen og mye mye mer! En fullstendig foreløpig utstilleroversikt finner du her: Utstilleroversikt

På messen arrangeres også et rikholdig dropp-inn seminarprogram med mange spennende tema. Både inngang og seminarer er gratis. Dette bør du ikke gå glipp av! Forhåndsregistrer deg nå å få en påminnelse når messen nærmer seg.

Velkommen til Norges største bransjetreff for undervisningssektoren!