Høsten 2017 er det tid for det store bransjetreffet for undervisningssektoren når Skolemessen går av stabelen 1.-3. november. Undervisningsnorge samles til et stortreff med aktiviteter og seminarer for påfyll av inspirasjon og idéutvikling. Et vidt spekter av leverandører til undervisningssektoren skal samles og vise frem sine nyeste, beste og smarteste produkter til lærerstanden, skoleledelse og alle som er interessert i produkter for en god og effektiv skolehverdag.

 

Messearenaen er en stor sosial møteplass som er duket for å knytte nye kontakter og skape nye muligheter. Utstillerne legger bredsiden til når de kan demonstrere produktene sine direkte til interesserte og ivrige sluttbrukere som besøker messen. Spesialprodukter innen mange sjangere, helt vanlige skoleprodukter- men kanskje med en egen vri, jobbtilbud fra hele landet eller helt nye ideer fra andre siden av verden, alt finnes under samme tak. I løpet av en dag har du kanskje løst et problem fra klasserommet eller fått nye og gode ideer til prosjekter å jobbe med fremover.

 

Seminarer og kurs er et naturlig innslag på dagens messer, så også på skolemessen. Gjennom de tre dagene messen varer tilbys det et fyldig og spennende program. Seminarene er gratis og det er ingen forhåndspåmelding.

 

Velkommen til årets mest inspirerende planleggingsdag!